Ingrediënten
- 400 g Italiaanse groente mix (courgette, wortel, bleekselderij, paprika, ui, prei)
- 2 el olijfolie (om te bakken)
- 1 blokje Maggi Bouillon Italiaans
- 160 g orzo
- 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
- 125 g mini mozzarella bolletjes
- paar takjes verse basilicum
Bereidingswijze
- Roerbak de groentemix in een hapjespan ca. 5 min. in de olijfolie en kruimel het bouillonblokje erin.
- Voeg 450 ml water, de tomatenblokjes en de orzo toe. Breng aan de kook en zet het vuur wat lager.
- Laat ca. 10 min. zachtjes koken en roer regelmatig tot de orzo gaar is en het vocht heeft opgenomen tot een smeuïg mengsel.
- Voeg indien nodig iets extra water toe.
- Verdeel de mozzarella bolletjes ertussen en laat ze zacht worden. Garneer met verse basilicum.