Ingrediënten
- pitabroodjes
- 1 pak Maza Falafel
- 1 bakje Maza Hoemoes Kerrie
- 1 bakje Maza Hoemoes Spicy Mango
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 paprika
- 200 gr bloemkool
- olijfolie
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- snufje peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor 200 graden.
- Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de courgette, aubergine en paprika in stukjes. Doe de bloemkool, courgette, aubergine en paprika in een kom. Voeg een scheut olijfolie toe, net zoals de paprikapoeder, knoflookpoeder en een snufje peper.
- Verdeel de groenten over een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 25-30 minuten in de oven.
- Bak de pitabroodjes af volgens de instructies op de verpakking.
- Giet een laagje plantaardige olie in een pan en bak de Falafel circa 3 minuten in de pan.
- Snijd de pitabroodjes voor de helft open. Besmeer de ene helft van het pitabroodje met de Hoemoes Kerrie en de andere helft met de Hoemoes Spicy Mango. Vul de pitabroodjes tot slot met de Falafel en de geroosterde groenten.