Vervang voor een vegetarische variant de kippendij door tofu. Bak deze 4 minuten goudbruin met de knoflook.
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 2 Elstar appels
- 250 g sperziebonen
- 360 g kippendij
- 2 el zonnebloemolie
- 2 el Verstegen World Spice Meals Kip Madras
- 150 g crème fraîche
- 300 g gele rijst
Bereidingswijze
- Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de appels in blokken van 1 cm. Maak de sperziebonen schoon.
- Snijd de kippendij in blokken van 2 cm. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kippendij 4 minuten aan.
- Voeg vervolgens de knoflook, Verstegen World Spice Meals Kip Madras en appel toe, bak 3 minuten mee. Voeg al roerend vervolgens de crème fraîche toe en laat het geheel 7 minuten zachtjes koken tot de kip gaar is.
- Breng ondertussen een pan met water aan de kook, kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
- Breng nog een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen in 4 minuten beetgaar en giet af.
- Verdeel de rijst, kip madras en sperziebonen over de borden en serveer.