Ingrediënten vegetarische wraps
- 1 el olie
- 250 g cottage cheese, naturel
- 1 komkommer
- 300 g kikkererwten uit blik
- 200 g cherrytomaatjes
- 1 avocado
- 1 krop Romaine sla
- 1 potje Santa Maria Chunky Wrap Sasla
- 1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix
- 1 zakje Santa Maria Dip Mix American Ranch
- 1 verpakking Santa Maria Bieten/Wortel Tortilla’s
Bereidingswijze vegetarische wraps
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Spoel de kikkererwten af, verdeel ze met de olie over een kleine ovenschaal en rooster ze 10 minuten. Voeg daarna de Seasoning Mix toe en roer deze er goed doorheen.
- Halveer de tomaatjes, voeg deze bij de kikkererwten en rooster 5 minuten in de oven.
- Snij de komkommer in fijne blokjes en meng met de cottage cheese en Ranch Dip. Mix tot een koude vulling.
- Snij de sla en avocado in reepjes en verwarm de vegetarische tortillas met groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Vul de vegetarische tortillas met de warme en koude vulling en top af met de salsa.